Studiehverdagen. Redefinert. iPhone

Studieplanlegger i lomma

Det er ikke lett å holde styr på alt man må gjøre i studiehverdagen. Forelesninger som plutselig bytter rom og innleveringer som kommer uanmeldt på. I tillegg vil man gjerne avtale kollokvier med studiekameratene, eller kanskje bare ta en kopp kaffe sammen. Nå kan du få alt dette tilgjengelig med et fingertrykk.

Mi Side heter systemet for studenter på Universitetet i Bergen, og har oversikt over hvilket fag en elev er meldt på, når og hvor forelesningene er, og hvem som går på samme studielinje. Men det er lett å glemme at man regelmessig må besøke siden for å holde seg oppdatert. I tillegg er det en egen side for studierelatert epost og meldinger fra professorene. Og så var det det å alltid ha tilgang til en PC...

Nå kan du få alt dette i et sted som alltid er med deg - mobiltelefonen. Her samles alle tjeneste under en paraply, og med notifikasjoner går du aldri glipp av en viktig hendelse igjen!

Ukens agenda

En kjapp titt er alt du trenger for å holde deg oppdatert.

reise

Ikke mer arbeid før arbeidet

Det er lett å utsette ting, spesielt hvis man må finne ut hva det er man skal gjøre i førsteomgang. Med appen blir den jobben gjort for deg, og du kan konsentrere deg om å gjøre den virkelige jobben. Når du logger deg inn blir du møtt med ukens agenda. Her får du rask oversikt over hva som må gjøres, og du kan krysse av hva som er gjort. Slik vet du alltid akkurat hva du trenger å gjør og når du må gjøre det. Det er som å ha en personlig sekretær i lomma.

Samme bruker, flere muligheter

Logg inn med den samme brukeren som du bruker i resten av skolens systemer. Få tilgang til alle dine preferanser, studievalg, epost og mer. Ingen flere passord du må huske, og resten, det husker appen for deg.

Logg inn på applikasjonen
Spill igjen

Skolehverdagen på 1-2-3

MiSide-appen på iPhone